Generelt 

Beskyttelse af personlige oplysninger er vigtig for Willums. Vi beskriver derfor i denne politik hvordan Willums indsamler og behandler data om dig. 

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med køb af produkter via Willums hjemmeside, www.willums.com.

Dataansvarlig

Willums er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig som led i opfyldelse af vores aftale med dem om produktion og levering af vores produkter. Willums kan kontaktes via følgende oplysninger:

Adresse: Myntevej 3, 8920 Randers
Telefonnr.: +45 40 79 17 19
CVR. nr.: 40328866
Mail: info@willums.eu

Hvis der er spørgsmål om vores behandling af personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Hvilke personlige oplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandling

Willums behandler almindelige personoplysninger relateret til kundeaftale om produktion og levering af vores produkter, herunder eksempelvis ansattes navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse hos vores kunder. Vi behandler ligeledes samme almindelige personoplysninger på forbrugeren i forbindelse med levering af vores produkter.

r du besøger willums.com, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, blandt andet hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du finder os på, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden benytter Willums cookies, når du bruger vores hjemmeside, i forbindelse med Google Analytics samt bestilling af varer på siden.

Formålet med at indsamle oplysninger om din brug af hjemmesiden er at optimere brugeroplevelsen hos Willums, samt foretage målrettet markedsføring, herunder re-targeting via Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesse i at forbedre willums.com.

Vores behandling af dine data kræver et retsgrundlag.

Retsgrundlaget for behandlingen af disse oplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f., hvorefter vi må behandle data, som vi har legitim interesse i at behandle.

Når du gennemfører en bestilling hos Willums eller kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver såsom dit navn, postadresse, e-mailadresse, telefonnr. og kontooplysninger.

Formålet med at indsamle de oplysninger, du afgiver, er, at give os muligheden for at kontakte dig i forbindelse med din ordre vedrørende bekræftelse, afsendelse, levering, forsinkelser og lignende. Oplysninger i forbindelse med købet har det formål at kunne gennemføre betalingen af din bestilling. 

Vores behandling af dine data kræver et retsgrundlag. Retsgrundlaget for behandlingen af disse oplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, hvorefter vi kan behandle data af hensyn til gennemførelse af kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på den registreredes anmodning forud for indgåelse af en kontrakt, og litra f, hvorefter vi må behandle data, som vi har legitim interesse i at behandle.

Når du siger ja til at modtage vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, herunder om du åbner de links, som nyhedsbrevet indeholder. Hvis du via Facebook siger ja til at modtage vores nyhedsbrev, behandler vi også personoplysninger om din alder.

Formålet med at indsamle oplysninger om din modtagelse af vores nyhedsbrev er at målrette nyhedsbrevet til netop dig.

Vores behandling af dine data kræver et retsgrundlag.

Retsgrundlaget for behandlingen af disse oplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f., hvorefter vi må behandle data, som vi har legitim interesse i at behandle.

Modtagere af personoplysninger

Når du køber hos os, videregives dine personoplysninger til vores databehandler Shopify. Shopify behandler dine data i henhold til sin privatlivsmeddelelse (Privacy Policy) (LINK).

Hvis du ikke køber hos os, videregiver vi ikke dine personoplysninger til andre.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilke modtagere af oplysninger, der eventuelt måtte være.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@willums.eu. Du vil i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, medmindre vi har et retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, for eksempel for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Hvis du anmoder os om at slette dine personoplysninger, vil du blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, for eksempel hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger.

Klage

Du har til enhver tid ret til at indgive klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon 33193200.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af willums.com i henhold til punkt 2.1, slettes efter reglerne i Willums Cookiepolitik. De cookies, som Willums selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjeparts cookies har varierende udløbsfrister. De enkelte udløbsfrister er oplistet i Willums Cookiepolitik, hvor du også kan læse mere om, hvordan du selv kan slette dine cookies, hvis du ønsker det.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med bestilling og køb af varer på willums.com jfr. punkt 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet efter 3 år. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis Willums har et legitimt behov for længere opbevaring, for eksempel hvis det er nødvendigt for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbrug.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

Willums ApS, Myntevej 8920 Randers, CVR 40328866 er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via www.willums.com.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet tidligere, kan du kontakte:

Willums ApS

Adresse: Myntevej 3, 8920 Randers

Telefonnr.: +45 40 79 17 19

CVR. nr.: 40328866

Mail: info@willums.eu

Ændringer i persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på www.willums.com ved at genindlæse persondatapolitikken.

Cookiepolitik

r du besøger hjemmesiden willums.com, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, hvorfor de indsamles, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode såsom virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer for cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.